Groep 1-2 A (Archief)

29 nov 2016 - Pietengym
Klimmen, zwaaien en cadeautjes in de schoorsteen gooien.

De kinderen van groep 1/2a kunnen het allemaal!!

Onze pietendiploma's zijn binnen! :)

27 nov 2016 - Juf Mirjam
Preview foto
Het is alweer 2 weken geleden, maar ik ben er nog van aan het nagenieten! Op 14 november had ik een leuk feestje op school, het leek wel een babyshower :)
We begonnen met een hilarisch spelletje waarbij de kinderen een pop een luier aan moesten doen. Er waren heel wat snelle kinderen bij, Marit in 11 seconden! Maar er waren er ook heel wat bij waarbij de luier om de voeten werd gedaan o.i.d. Maar heel wat potentiële oppassers dus ;)
Hierna met een "snoep-speen" een mooie foto gemaakt.
Ook hebben alle kinderen en juf Nienke gegokt wat de naam wordt van de baby. Zou de goede naam er tussen zitten?
Hierna hebben de kinderen hun eigen beschuit met muisjes gesmeerd. Gelukkig wel buiten, want wat een gekruimel! :)
En als laatste werd ik ontzettend verwend met allemaal mooie cadeaus voor mij en de baby, dank jullie wel!

Nu ben ik heerlijk aan het genieten van mijn verlof, praktisch zonder rugpijn! Tot over een paar maandjes, als ik met de baby op visite kom!

27 nov 2016 - Op de kast!
Preview foto Juf, we beginnen vandaag met de letter P!

Mogen we nu op de kast?

14 okt 2016 -
De afgelopen weken hebben wij in de klas hard gewerkt rondom het thema opa's en oma's.

Op de projectavond hebben jullie dit allemaal kunnen bewonderen!

In de map van het foto album vinden jullie de foto's van de afgelopen weken,

met onder andere de opa's en oma's in de klas en hoe hard wij aan het werken zijn.

Veel kijk plezier & een hele fijne herfstvakantie.

Wij zien jullie daarna weer :)