13 dec 2017 - Sneeuwpret
Preview foto Wat was het een feestje om de afgelopen dagen in sneeuw te kunnen spelen! Vanuit ons klaslokaal hielden we het schoolplein in de gaten. Op het moment dat we zagen dat er geen andere groepen buiten waren én nadat er weer een verse laag sneeuw gevallen was, zijn we naar buiten gestormd voor een sneeuwballengevecht!!!

13 dec 2017 - Sint
Preview foto Vorige week hebben we met de klas het Sinterklaasfeest gevierd. De leerlingen hadden een aantal weken daarvoor lootjes getrokken en zijn daarna aan het werk gegaan om surprises te knutselen en gedichten te schrijven. Ondertussen bleken de rommelpieten ook nog even langs te zijn gekomen en troffen we de klas in een puinhoop! Maar, met schoencadeautjes en kruidnoten!!!

Maandag 4 december werden de surprises mee de klas in genomen en hebben we ze al kunnen bewonderen! Dinsdag 5 december was de dag waarop we ze mochten uitpakken!!! Het was een erg gezellige dag met heel veel plezier, mooie surprises, goede gedichten en leuke cadeautjes!

13 dec 2017 - Toneel 2
Preview foto Zo speelden een andere keer Jelle, Simon en Julieta een succesvolle poppenkastvoorstelling! Applaus en dank je wel!

13 dec 2017 - Toneel
Preview foto Naast fantastische muzikale talenten in de klas zijn er ook leerlingen die heel leuk en grappig poppenkast voor ons kunnen spelen. Hier zijn Matthijs, Peter en Jeroen bezig. Ook voor jullie: applaus en dank je wel!

13 dec 2017 - Weerspiegeling
Preview foto Samen met een docent van de VAK kregen de leerlingen les over weerspiegeling in de kunst. Na te hebben gekeken naar de weerspiegeling van huizen, bomen, fietsen in de tegenover liggende gracht en na een aantal kunstwerken besproken te hebben, gingen de leerlingen zelf aan de slag. De resultaten mogen er wezen; erg leuk gedaan! Zie voor meer foto's onder 'fotoalbums groep 6A'.

13 dec 2017 - Blokfluit
Preview foto Het is fantastisch om te zien dat de leerlingen van mijn groep willen laten zien wat zij leuk vinden en wat zij ook erg goed kunnen! Zo hadden we Lindi op viool, Julieta op piano en vandaag Juliette op de blokfluit. Wat heerlijk om hierna te luisteren! Applaus en dank je wel, Juliette!

13 dec 2017 - Piano
Preview foto Zo speelde Julieta voor ons op de piano. Ook hier hebben we van genoten! Applaus en dank je wel, Julieta!

13 dec 2017 - Viool
Preview foto In het kader van iets laten zien aan de klas wat jij leuk vindt, speelde Lindi voor ons op haar viool. Het was prachtig om te luisteren naar haar vioolspel! Applaus en dank je wel, Lindi!

13 dec 2017 - Schoolreis
Preview foto In september hebben we een heel feestelijk schoolreisje in de Efteling gehad!