Groep 7B

Welkom bij deze te gekke groep!

Juf Joyce (ma, di, wo) en meester Arjan (wo, do, vr)

01 dec 2017 - Pippa voorleeskampioen!
Preview foto Afgelopen maandag hadden wij een voorleeswedstrijd met de groepen 7 en 8 en Pippa uit onze groep heeft gewonnen!!

Gefeliciteerd Pippa en heel veel succes bij de Nationale voorleeswedstrijd!

Voor meer foto's, kijk hier!

06 nov 2017 - Kleien thema herfst
geschreven door:Vilas

ik vond het leuk omdat je zelf mocht kiezen wat je ging maken.We moesten iets maken van de herfst.Sommige kinderen gingen naar buiten om bladeren en dennenappels te zoeken.

geschreven door : Imke en Kilian

We vonden het erg leuk omdat we iets over herft moest zijn en dat is en goed onderwerp.Want je kan er veel bij maken, en Kilian heeft een gezin van slakken gemaakt en ze heeft een egel van een dennenappel gemaakt, en Imke heeft een blad en een slakie gemaakt. We konden onze creativteit laten lopen.

GR : Imke en Kilian

06 nov 2017 - Programmeren
het programmeren begon bij mijn extra werk ik wil met computers werken.Toen liet ik het zien aan de klas en nu doet iedereen het en ik hoop dat ik met computers kan gaan studeren.en nu help ik de kinderen.

Door Tim

26 okt 2017 - In de groep
Zomaar een paar foto's van een dag in onze klas!

25 sep 2017 - Schoolreis
Het begon allemaal al op school.Iedereen was enthousiast, we kregen een geel bandje met het nummer van de directeur (Meester Dick).Toen we in de bus waren gingen we een lange rit tegemoet (anderhalf uur ).Maar we gingen liedjes luisteren en het was heel gezelig in de bus! Toen we aan gekomen waren liepen we door een tunnel en iedereen ging voor de lol eens heel hard gillen. En toen ik eindelijk was bijgekomen van al dat gegil stonden we net voor de ingang.Als aller eerst gingen we we naar de droomvlucht via Sprookjes bos

naar dedroomvlucht toen gingen we in villa volta
En daarna in de zweefmolen en toen in de vogelrok

toen liepen we naar de python

Toen in de vliegende hollander

toen in joris en de draak

toen in de baron

toen in symbolica

toen kregen we een ijsje getrakteert

toen gingen we in de pirana

en toen in de bob

en toen gingen we een souvenier kopen

en toen gingen we terug met de bus.En toen was de leuke dag afgelopen.

Dit verhaal is geschreven door Alexandr en Steijn.